Ingrediënten
-
100g Spitskool
-
100g Rode kool
-
1st Rode ui
-
50g Wortel
-
50g Rozijnen
-
10g Verse Peterselie
-
Zwarte peper
-
Zeezout
-
Dressing
-
6el Mayonaise
-
4el Appelaziin
-
1el Grove Dijon mustard
-
1tl Mosterdpoeder
-
2el Griekse yoghurt
-
2el Agave siroop
-
1tl Chilivlokken
Samenvatting
Super simpel en perfect om te serveren bij een BBQ! Het is een heerlijk frisse en zoete salade.
Stappen
1
Klaar
|
Pak een grote kom en snijd de spitskool, rode kool en rode ui in smalle reepjes. Rasp de wortel en hak de peterselie. Laat ook de rozijnen even wellen in een bakje met water. Voeg daarna alle ingrediënten in de kom. |
2
Klaar
|
DressingMix alle ingrediënten van de dressing en voeg dit daarna toe in kom. Meng het nu allemaal goed door elkaar en breng het eventueel verder op smaak met een beetje peper en zout. |