Ingrediënten
-
225 gram Boter
-
150 gram Witte basterdsuiker
-
8 gram Vanillesuiker
-
1 stuk Eidooier
-
280 gram Bloem
-
1 snufje Zout
-
± 8 eetlepels Nutella
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Doe de boter, suiker en vanillesuiker in een kom. Mix tot een romig beslag. |
2
Klaar
|
Voeg de eidooier toe en mix tot deze volledig is opgenomen. |
3
Klaar
|
Voeg het zout en bloem in één keer toe en kneed tot een mooi koekdeeg. |
4
Klaar
|
Verdeel het deeg in 2 gelijke stukken. |
5
Klaar
|
Rol het deeg uit op vershoudfolie 30cm x 30cm. |
6
Klaar
|
Smeer de nutella uit. Laat 1 lange rand met ongeveer 1 cm van de rand vrij. |
7
Klaar
|
Rol de lange zijde met nutella op. Rol de rol een aantal keer heen en weer totdat de naden weg zijn. |
8
Klaar
|
Plaats de rollen minimaal 1 uur in de koelkast. |
9
Klaar
|
|
10
Klaar
|
Bak voor 12-14 minuten. |