• Home
  • Soepen
  • Vissoep met zalm, hollandse garnalen en kabeljauw
0 0
Vissoep met zalm, hollandse garnalen en kabeljauw

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
300g Kabeljauw
100g Zalm Warm gerookt
400gr Passata
100g Hollandse Garnalen
1st Aardappelen Groot en kruimig
3st Knoflook
8gr Dille
200gr Winterpeen
1st Prei
1st Puntpaprika
1L Visbouillon
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Vissoep met zalm, hollandse garnalen en kabeljauw

Kenmerken:
  • Vis

Als je van vis houdt is dit echt een lekker gerecht!

  • 30min
  • Porties 4
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Lekkere vissige soep welke goed vult door de aardappel welke er doorheen zit. Nieuwsgierig geworden? CheckMyDish verder!

Stappen

1
Klaar

Snijd de winterpeen en prei in grove stukken. Bak deze 5 minuten aan in een braadpan met een scheut olie. Schil de aardappel, snijd deze in grove stukken, snipper daarna de knoflook en doe dit samen met de pasata en visbouillon in de pan. Breng dit geheel aan de kook.

2
Klaar

Nu het geheel pruttelt kun je de helft van de kabeljauw toevoegen. Dit geheel laat je ongeveer een 15 minuten koken. Zet het vuur nu op z´n laagst. Als je op de grootste pit bezig bent, zet dan het vuur uit. Nu kun je het geheel in de pan met een staafmixer pureren.

3
Klaar

Snijd de resterende kabeljauw in grote stukken en doe dit bij je soep. Breng je soep verder op smaak met peper, zout en dille. Als je van een 'pitje' houdt kun je er chili aan toevoegen. Laat dit nog een 5 minuten pruttelen en het is klaar!

4
Klaar

Serveer je soep in een diep bord of kom en top het verder af met crème fraîche en een beetje dille.

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Home-made Falafel met Tzatziki
volgende
Gele Kip Curry met Rijst
vorige
Home-made Falafel met Tzatziki
volgende
Gele Kip Curry met Rijst

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.