Ingrediënten
-
300g Kabeljauw
-
100g ZalmWarm gerookt
-
400gr Passata
-
100g Hollandse Garnalen
-
1st AardappelenGroot en kruimig
-
3st Knoflook
-
8gr Dille
-
200gr Winterpeen
-
1st Prei
-
1st Puntpaprika
-
1L Visbouillon
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Lekkere vissige soep welke goed vult door de aardappel welke er doorheen zit. Nieuwsgierig geworden? CheckMyDish verder!
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de winterpeen en prei in grove stukken. Bak deze 5 minuten aan in een braadpan met een scheut olie. Schil de aardappel, snijd deze in grove stukken, snipper daarna de knoflook en doe dit samen met de pasata en visbouillon in de pan. Breng dit geheel aan de kook. |
2
Klaar
|
Nu het geheel pruttelt kun je de helft van de kabeljauw toevoegen. Dit geheel laat je ongeveer een 15 minuten koken. Zet het vuur nu op z´n laagst. Als je op de grootste pit bezig bent, zet dan het vuur uit. Nu kun je het geheel in de pan met een staafmixer pureren. |
3
Klaar
|
Snijd de resterende kabeljauw in grote stukken en doe dit bij je soep. Breng je soep verder op smaak met peper, zout en dille. Als je van een 'pitje' houdt kun je er chili aan toevoegen. Laat dit nog een 5 minuten pruttelen en het is klaar! |
4
Klaar
|
Serveer je soep in een diep bord of kom en top het verder af met crème fraîche en een beetje dille. |