Ingrediënten
-
400g Kabeljauw
-
1kop Rijst
-
De Saus
-
2 tenen Knoflook
-
1 Rode ui
-
1 theelepel Bruine suiker
-
0.5 theelepel Trassi
-
4st Cherry tomaten
-
1 theelepel Gember
-
1 theelepel Laos
-
3 eetlepel Ketjap manis
-
1/2 eetlepel Sambal
-
1st Sereh
-
1 theelepel Citroensap
-
1 theelepel Zout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
De sausDoe olie in de pan en roerbak de rode ui, samen met de knoflook, trassi en sambal. Intussen de vis zouten en peperen en in grove stukken snijden Zet water op voor de rijst en kook deze zoals op de verpakking staat! |
2
Klaar
|
De visLeg op een bord wat meel, zodat je de vis, voordat je gaat bakken, even door het meel haalt. Doe dit NIET eerder want dat wordt het meellaagje op de vis papperig. Bak de vis in de laatste 7 minuten in de saus. |