Ingrediënten
-
2st Courgette
-
200g Verse Pesto
-
250g Buffelmozzarella
-
2st Ui
-
2tenen Knoflook
-
300g Spaghetti
-
100g Blad spinazie
-
50g Parmazaanse Kaas (rasp)
-
Zwarte peper
-
Zeezout
-
2el Olijfolie
-
2el Knoflookolie
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Voor dit gerecht hebben wij een pan voor de spaghetti, een grillpan en een koekenpan nodig. |
2
Klaar
|
Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook, wanneer deze kookt kan de spaghetti bereid worden. |
3
Klaar
|
Verhit de koekenpan met de olie en grillpan op het vuur. |
4
Klaar
|
Wanneer de spaghetti goed is voeg je deze toe aan de pan met ui en knoflook. Dan mag ook de pesto en spinazie erbij en verwarm kort mee. |
5
Klaar
|
Nu kunnen we het bord op gaan maken, verdeel het spaghetti pesto mengsel over de borden. Leg hier dakpansgewijs de courgette plakken op + de stukken mozzarella + geraspte Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout wanneer nodig. |