0 0
Tortillawrap pizza

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tortillawrap pizza

Kenmerken:

    Pizza op een andere manier; lekker, koolhydraatarm, makkelijk en snel.

    • 20min
    • Porties 2
    • Gemakkelijk

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een leuke variatie op de ‘standaard’ pizza, een belegde tortillawrap met tomaat, kaas, groenten en nog meer kaas.

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Het voordeel van een tortillawrap pizza is dat de bodem niet uren hoeft te rijzen. Wel moeten de courget voorbereid worden. Snijd deze in ronde plakken van 0,5 cm. Smeer alle plakken in met 2 el knoflookolie peper en zout. Grill de courget plakken in de oven of in een grillpan tot ze zacht en gaar zijn.

    2
    Klaar

    Snijd de gegrilde paprika in reepjes en de ui in halve ringen
    Nu gaan we de pizza beleggen, leg de tortillawraps op een ovenrooster en smeer de wrap in met de tomatenpuree en tapenade zodat heel de bodem bedekt is. Dan verdelen we de gegrilde courgette, gegrilde paprika reepjes, rode ui, chorizo en geraspte kaas over de wraps. Van de buffelmozzarella bollen scheuren we stukken af, verdeel dit samen met de spinazie over de pizza. Dan nog een drizzel knoflookolie er overheen en de pizza kan de oven in voor +/- 5 minuten. Eet smakelijk!

    jamilla

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Eendenborst met paddenstoelen risotto en groene asperges
    volgende
    Romige pangasiusfilet met rijst en groente
    vorige
    Eendenborst met paddenstoelen risotto en groene asperges
    volgende
    Romige pangasiusfilet met rijst en groente
    Hulp nodig?