0 0
Speculaas boterkoek

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

380 gram Bloem
350 gram Roomboter
275 gram Basterdsuiker
1 zakje Vanillesuiker
3 el Speculaaskruiden / koekkruiden
1 losgeklopt Eieren
handje Garneeramandelen optioneel

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Speculaas boterkoek

Kenmerken:

    Een heerlijke speculaaskruiden boterkoek. Voor als je is wat anders wilt dan een gewone boterkoek.

    • 30-35 minuten
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Heerlijke boterkoek met speculaaskruiden!

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een bakvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng de bloem, boter, suiker, vanillesuiker en speculaaskruiden tot een stevig deeg.

    2
    Klaar

    Druk het deeg in de bakvorm en duw het goed aan. Bestrijk de koek met het ei en maak wat lijntjes op de bovenkant met een vork. Bak de koek in ongeveer 30-35 minuten gaar. De koek zal nog erg zacht aanvoelen als je hem uit de oven haalt. Laat hem goed afkoelen zodat hij stevig kan worden.

    3
    Klaar

    Eet smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Kaneel sterren
    volgende
    Oreo truffels
    vorige
    Kaneel sterren
    volgende
    Oreo truffels
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here