0 0
Romige pasta met zalm

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
250g Zalm
200g Tagliatelle
185g Philadelphia bieslook
200g Blad spinazie
1st Courgette
200g Kastanjechampignons
1st Rode ui
1st Paprika
2 teentjes Knoflook
Chilivlokken
Zeezout
Zwarte peper
Olijfolie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Romige pasta met zalm

Kenmerken:
  • Vis

Lekkere romige pasta met zalm en groente

  • 20min
  • Porties 2
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Stappen

1
Klaar

We beginnen met het snijden van de groente. Snijd de champignons in kwartjes, courgette in blokjes van 1cm x 1cm, paprika in reepjes, de ui in halve ringen en snijd de knoflook fijn. Snijd ook de zalm in blokjes van 3cm x 3cm.

2
Klaar

Breng een pan met water aan de kook, wanneer deze kookt voeg de pasta toe aan het water. Bereid deze zoals aangegeven staat op de verpakking

3
Klaar

Bak 1 teentje knoflook samen met de olie 1 minuut aan, voeg dan alle gesneden groente toe. Bak dit 5 minuten aan op midden hoog vuur. Bak ondertussen in een andere pan de zalm samen met de rest van de knoflook en peper en zout in 5 minuten gaar.

4
Klaar

Voeg na 5 minuten de Philadelphia toe aan de groente samen met de spinazie en zalm. Breng op smaak met zout, peper en chili. Kook dit geheel nog 2 minuten en voeg de gekookte pasta. Alles goed door elkaar mengen en eet smakelijk!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Pittige gehaktballen met oude kaas
volgende
Vegetarische lasagne met geitenkaas
vorige
Pittige gehaktballen met oude kaas
volgende
Vegetarische lasagne met geitenkaas

Voeg je opmerking toe

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.