Ingrediënten
-
250g Zalm
-
170g Volkoren pasta
-
200 Blad spinazie
-
1st Ui
-
1st Preihele prei
-
100g Doperwten
-
250g Kastanjechampignons
-
200g Zuivelspreadof roomkaas
-
2st Knoflook
-
1tl Chilivlokken
-
1tl Dille
-
2el Olijfolie
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Zet 2 pannen met water op het vuur en breng aan de kook. |
2
Klaar
|
Maak de prei schoon en snijd in grootte stuken. Voeg de prei toe aan 1 van de pannetjes met water en kook tot de prei zacht is. Kook ondertussen de volkoren pasta volgens de gebruiksaanwijzing in het andere pannetje. |
3
Klaar
|
Bak de ui, champignons en de helft van de knoflook voor 2 minuten op hoog vuur in een wok met de helft van de olie. Voeg daarna de spinazie en de doperwten toe. Laat dit 5 minuten op laag vuur bakken. |
4
Klaar
|
Voeg nu alle stappen samen op een bord; pasta + groenten + zalm + prei/room saus. Klaar is kees en eet smakelijk |