Ingrediënten
-
1st Stokbrood
-
Roomboter
-
1st Knoflookpuree
-
4plakken Cheddar
-
2plakken Jonge kaas
-
2st Ui
-
1el Basterdsuiker
-
4plakken Ontbijtspek
-
0.5st Rode ui
-
1st Augurk
Samenvatting
Kaas-uienbrood met ontbijtspek, gekarameliseerde ui en augurk. Een mooi broodje voor de lunch!
Stappen
1
Klaar
|
Start met het karameliseren van de ui. Snijd de ui in halve ringen en bak ze op middelhoog vuur in een pan met een klont roomboter. Als uien zacht zijn geworden, dan voeg je de basterdsuiker eraan toe. Bak het nu nog door op laag vuur voor een aantal minuten. |
2
Klaar
|
Bak het stokbrood bijna klaar. Dus net voordat het bruin wordt haal je het stokbrood eruit. Snijd het stokbrood dan open, over de lengte, en besmeer het met roomboter en de knoflookolie. |
3
Klaar
|
Verdeel over de 2 helften de jonge kaas en de cheddar. Leg de helften daarna weer terug in de oven tot de kaas is gesmolten. |
4
Klaar
|
Bak ondertussen het ontbijtspek uit en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. |
5
Klaar
|
Als de kaas is gesmolten, dan haal je de helften weer uit de oven. Verdeel dan het ontbijtspek er overheen. Snijd dat de ui in zo dun mogelijke halve ringen en de augurk in plakjes. Verdeel het over het broodje heen en breng het verder op smaak met een beetje peper. |