Ingrediënten
-
225g Chorizo
-
0.5st Ui
-
270g Croissantdeeg
-
100g Aspergebroccoli
-
400g Gegrilde paprikaUit pot
-
100g Jonge kaas (rasp)
-
4st Eieren
-
200ml Crème fraîche
-
Zeezout
-
Zwarte peper
Samenvatting
Heb je een high tea of gasten op bezoek voor de lunch? Dan kun je hen verwelkom met een lekker eigen gemaakte chorizo quiche. In dit gerecht heb ik een licht pittige chorizo gebruikt. Deze kun je ook vervangen door een pittige worst. Zelf ben ik niet heel erg van het pittige eten.
Stappen
1
Klaar
|
Prepare your dishZet de oven alvast aan en laat deze voorverwarmen tot 200°C. |
2
Klaar
|
Build your dish |
3
Klaar
|
Cook your dishZet de quiche in de heteluchtoven en laat het ongeveer 40 minuten garen. Snijd het overtollige deeg van de randen weg voordat je het serveert. |