1 0

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
160g Verse Pasta
250g Kastanjechampignons
2el Parmazaanse Kaas (rasp)
75g Truffelpesto
250g Gerookte spekjes
100ml Kookroom
1 bos Lenteui
3tenen Knoflook
10g Rucola
2el Olijfolie
1snufje Zout
1/2tl Chilivlokken
1 blokje Groentebouillon

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Pasta met truffelpesto en spekjes

Pasta met truffelpesto en spekjes

Snelle romige pasta met champignons en truffelpesto

  • 25min
  • Porties 2
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Heb je zin om na je werk een goede voedzame maaltijd te maken? Deze heerlijke pasta is snel te maken en vol van smaak!

Stappen

1
Klaar
00:05

Voorbereiden

Stal als eerste je ingrediënten uit! Snijdt alvast je bosui.

2
Klaar
00:10

Zet het vuur aan en begin

Rooster eerst de pijnboompitten in een droge koekenpan en doe dit over in een schaaltje.
Zet intussen water op voor de pasta met een bouillonblokje
Bak vervolgens de spekjes in wat olijfolie, maar niet al te bruin (niet uitbakken dus).
Voeg bij de spekjes (eventueel de chilivlokken), de knoflook en de in plakjes gesneden kastanjechampignons toe.
Sluit deze stap af door de pasta in het kokende water toe te voegen en laat dit 5 minuten rustig koken.

3
Klaar
00:10

Saus afmaken en pasta toevoegen

Voeg 75 gram truffelpesto toe aan de saus en roer dit even goed door.

Na 2 minuten voeg je de gesneden lente-ui en de room toe, roer dit ook weer goed door
Laat dit alles, op een laag vuur, nog 3 tot 4 minuten pruttelen.

Wanneer de pasta klaar is, en afgegoten, dan direct door de saus roeren.
Schep de borden op met de pasta-truffelsaus en versier dit met een handje parmezaanze kaas en daarover een handje rucola en de geroosterde pijnboompitten!

!Buon appetito!

kaat54

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
volgende
Bagel met zalm, avocado en roomkaas
volgende
Bagel met zalm, avocado en roomkaas

Voeg je opmerking toe

Hulp nodig?