0 0
Omelet met ham en kaas

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1st Lenteui
1st Puntpaprika
2st Eieren
1tl Sambal
0.5tl Knoflookpoeder
0.5tl Paprikapoeder
50ml Halfvolle Melk
1plak Jonge kaas

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Omelet met ham en kaas

Kenmerken:

    Lekker omeletje

    • 10
    • Porties 1
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Simpel, maar lekker omeletje. Goed voor een doordeweekse lunch of lekker uitgebreid ontbijten in het weekend.

    Stappen

    1
    Klaar

    Snijd de paprika in dunne reepjes en de lenteui in dunne ringen.

    2
    Klaar

    Pak nu een kom en kraak de eieren erin. Voeg dan ook de sambal, knoflookpoeder en paprikapoeder toe.

    3
    Klaar

    Scheur of snij dan de kaas en voeg dit toe in de kom. Giet de melk erbij en klop alles goed door elkaar met een vork.

    4
    Klaar

    Zet nu een koekenpan op het vuur en voeg hier een beetje olie/boter aan toe. Als de pan heet is, dan fruit je eerst even de paprika en lenteui.

    5
    Klaar

    Als de paprika en lenteui een beetje glazig zijn, dan giet je het ei-mengsel erbij. Zet het vuur middelhoog zodat het ei niet verbrand. Leg er nu een deksel op of een bord omgekeerd erop. Het ei is klaar zodra je zie dat de bovenkant gaar is.
    Breng het verder op smaak met peper en zout. That's it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Wortel taartjes
    Ossenhaas
    volgende
    Ossenhaas biefstuk met aardappelpuree en huisgemaakte pepersaus
    vorige
    Wortel taartjes
    Ossenhaas
    volgende
    Ossenhaas biefstuk met aardappelpuree en huisgemaakte pepersaus
    Hulp nodig?