Ingrediënten
-
160g Verse Pasta
-
250g Kastanjechampignons
-
2el Parmazaanse Kaas (rasp)
-
75g Truffelpesto
-
250g Gerookte spekjes
-
100ml Kookroom
-
1 bos Lenteui
-
3tenen Knoflook
-
10g Rucola
-
2el Olijfolie
-
1snufje Zout
-
1/2tl Chilivlokken
-
1 blokje Groentebouillon
Samenvatting
Heb je zin om na je werk een goede voedzame maaltijd te maken? Deze heerlijke pasta is snel te maken en vol van smaak!
Stappen
1
Klaar
00:05
|
Voorbereiden |
2
Klaar
00:10
|
Zet het vuur aan en beginRooster eerst de pijnboompitten in een droge koekenpan en doe dit over in een schaaltje. |
3
Klaar
00:10
|
Saus afmaken en pasta toevoegenVoeg 75 gram truffelpesto toe aan de saus en roer dit even goed door. Na 2 minuten voeg je de gesneden lente-ui en de room toe, roer dit ook weer goed door Wanneer de pasta klaar is, en afgegoten, dan direct door de saus roeren. !Buon appetito! |