Ingrediënten
-
1st Lenteui
-
1st Puntpaprika
-
2st Eieren
-
1tl Sambal
-
0.5tl Knoflookpoeder
-
0.5tl Paprikapoeder
-
50ml Halfvolle Melk
-
1plak Jonge kaas
Samenvatting
Simpel, maar lekker omeletje. Goed voor een doordeweekse lunch of lekker uitgebreid ontbijten in het weekend.
Stappen
1
Klaar
|
Snijd de paprika in dunne reepjes en de lenteui in dunne ringen. |
2
Klaar
|
Pak nu een kom en kraak de eieren erin. Voeg dan ook de sambal, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. |
3
Klaar
|
Scheur of snij dan de kaas en voeg dit toe in de kom. Giet de melk erbij en klop alles goed door elkaar met een vork. |
4
Klaar
|
Zet nu een koekenpan op het vuur en voeg hier een beetje olie/boter aan toe. Als de pan heet is, dan fruit je eerst even de paprika en lenteui. |
5
Klaar
|
Als de paprika en lenteui een beetje glazig zijn, dan giet je het ei-mengsel erbij. Zet het vuur middelhoog zodat het ei niet verbrand. Leg er nu een deksel op of een bord omgekeerd erop. Het ei is klaar zodra je zie dat de bovenkant gaar is. |