Ingrediënten
-
50g Gerookte zalm
-
2st Ciabatta
-
handje Pijnboompitten
-
0.5st Bosui
-
0.5st Citroen
-
30g IJsbergsla
-
20g Roomkaas
-
Saus
-
0.5el Honing
-
0.5el Grove Dijon mustard
-
1el Mayonaise
-
0.5tl Witte wijnazijn
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Een ciabatta met zalm is altijd een goede keus als je van vis houdt. De pijnboompitten en de honing-mosterdsaus is een erg goede toevoeging aan dit broodje.
Stappen
1
Klaar
|
Bak eerst de ciabatta broodjes af volgens de instructies op de verpakking. |
2
Klaar
|
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Houdt ze goed in de gaten, want als ze verbranden dan worden ze bitter. Leg ze daarna aan de kant tot gebruik |
3
Klaar
|
Mix de ingrediënten voor de honing-mosterdsaus en zet aan de kant tot gebruik. Breng het op smaak met peper en zout. |
4
Klaar
|
Snijd de ciabatta open en smeer de binnenkant in met de roomkaas. Verdeel de ijsbergsla erover en daarna de zalm. Dan kun je de saus erover doen en de bosui en pijnboompitten verdelen over het broodje. Leg de andere helft van het broodje erop en smullen maar! |