0 0
Ciabatta zalm met honing-mosterdsaus

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
50g Gerookte zalm
2st Ciabatta
handje Pijnboompitten
0.5st Bosui
0.5st Citroen
30g IJsbergsla
20g Roomkaas
Saus
0.5el Honing
0.5el Grove Dijon mustard
1el Mayonaise
0.5tl Witte wijnazijn
Zwarte peper
Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ciabatta zalm met honing-mosterdsaus

Kenmerken:
  • Vis

Lekker broodje voor bij een zonnige dag

  • 10min
  • Porties 2
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

  • Saus

Samenvatting

Delen

Een ciabatta met zalm is altijd een goede keus als je van vis houdt. De pijnboompitten en de honing-mosterdsaus is een erg goede toevoeging aan dit broodje.

Stappen

1
Klaar

Bak eerst de ciabatta broodjes af volgens de instructies op de verpakking.

2
Klaar

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Houdt ze goed in de gaten, want als ze verbranden dan worden ze bitter. Leg ze daarna aan de kant tot gebruik

3
Klaar

Mix de ingrediënten voor de honing-mosterdsaus en zet aan de kant tot gebruik. Breng het op smaak met peper en zout.
Snijd de bosui in dunne ringen en zet deze ook aan de kant.

4
Klaar

Snijd de ciabatta open en smeer de binnenkant in met de roomkaas. Verdeel de ijsbergsla erover en daarna de zalm. Dan kun je de saus erover doen en de bosui en pijnboompitten verdelen over het broodje. Leg de andere helft van het broodje erop en smullen maar!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
Vegetarische burger met bieten
vorige
Bietenburger met geitenkaas
volgende
Broodje warm vlees
Vegetarische burger met bieten
vorige
Bietenburger met geitenkaas
volgende
Broodje warm vlees
Hulp nodig?