• Home
  • Taarten
  • Monchoutaart met een bodem van Bastognekoeken
0 0
Monchoutaart met een bodem van Bastognekoeken

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
1pak Bastognekoeken
150g Roomboter
250ml Slagroom
1zakje Klop-fix
120g Witte basterdsuiker
8g Vanillesuiker
250g Monchou
1blik Kersentopping

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Monchoutaart met een bodem van Bastognekoeken

Kenmerken:

    Lekkere romige Monchoutaart

    • 150min
    • Porties 8
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Lekkere romige monchoutaart in een handomdraai gemaakt! Als je bezoek over de vloer krijgt kun je ze verassen met een heerlijk stukje taart. Zelf ben ik gek op bastognekoeken en in deze taart zitten er genoeg in!

    Stappen

    1
    Klaar

    Pak eerst een springvorm van 24 of 26 cm in doorsnee en bedek de bodem met bakpapier.
    Verkruimel de bastagnekoeken. Dit kan in een mixer of stop het in een keukendoek en sla er met een deegroller op los :).
    Smelt de roomboter in een steelpannetje en haal deze van het vuur. Meng dit goed met de bastognekoeken en verspreid het daarna over de bodem van de springvorm.

    2
    Klaar

    Klop in een kommetje de slagroom, klop-fix en 100g van de witte basterdsuiker. Klop in een andere kom de overige 20g witte basterdsuiker met de vanillesuiker en de monchou. Voeg de inhoud nu toe aan de kom met de slagroom.
    Dit meng je nu met elkaar door het door elkaar heen te scheppen.

    3
    Klaar

    Nu ben je bijna zover! Schep het mengsel in de taartvorm en strijk de bovenkant glad. Laat de taart nu minimaal 2u opstijven in de koelkast.
    Zodra de taart goed is opgesteven dan top je de taart verder af met de kersentopping.

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Appeltaart
    volgende
    Homemade vegetarische pasta
    vorige
    Appeltaart
    volgende
    Homemade vegetarische pasta