Ingrediënten
-
1pak Bastognekoeken
-
150g Roomboter
-
250ml Slagroom
-
1zakje Klop-fix
-
120g Witte basterdsuiker
-
8g Vanillesuiker
-
250g Monchou
-
1blik Kersentopping
Samenvatting
Lekkere romige monchoutaart in een handomdraai gemaakt! Als je bezoek over de vloer krijgt kun je ze verassen met een heerlijk stukje taart. Zelf ben ik gek op bastognekoeken en in deze taart zitten er genoeg in!
Stappen
1
Klaar
|
Pak eerst een springvorm van 24 of 26 cm in doorsnee en bedek de bodem met bakpapier. |
2
Klaar
|
Klop in een kommetje de slagroom, klop-fix en 100g van de witte basterdsuiker. Klop in een andere kom de overige 20g witte basterdsuiker met de vanillesuiker en de monchou. Voeg de inhoud nu toe aan de kom met de slagroom. |
3
Klaar
|
Nu ben je bijna zover! Schep het mengsel in de taartvorm en strijk de bovenkant glad. Laat de taart nu minimaal 2u opstijven in de koelkast. |