Ingrediënten
-
1st Courgette
-
1st Komkommer
-
1st Avocado
-
1st Rode ui
-
4st Eieren
-
300g Warm gerookte zalm
-
125g Gemengde slasla naar keuze
-
250g Volkoren pasta
-
40g Pijnboompitten
-
2el Kappertjes
-
7g Dille
-
Zwarte peper
-
Zout
-
Yoghurt mosterd dressing
-
6el Griekse yoghurt
-
4el Olijfolie
-
1el Grove mosterd
-
1st Limoensap van 1 limoen
-
2tl Agave siroopof honing
-
2tl Knoflookpoeder
-
5g Dille
-
Zwarte peper
-
Zeezout
Samenvatting
Een lekkere combinatie van volkoren pasta, groenten, zalm en een frisse mosterd dressing.
Een complete maaltijd snel op tafel.
Stappen
1
Klaar
|
We beginnen met het koken van de pasta, doe dit volgens de bereidingswijzen van de verpakking. |
2
Klaar
|
Ondertussen kunnen we de groenten gaan snijden. |
3
Klaar
|
Nu moeten we nog de dressing maken, hiervoor doen we de yoghurt, olie, mosterd, agave, knoflookpoeder, sap van 1 limoen, peper en zout bij elkaar in een kom en roer dit goed door elkaar. Snijd de dille fijn en voeg dit aan de dressing toe. |
4
Klaar
|
Nu kunnen we alle onderdelen mixen in een grote salade kom. Voeg eerst de pasta, gesneden groenten/kruiden, pijnboompitten, kappertjes en sla mix toe. Dan kan de warm gerookte zalm er doorheen, pluk of snijd deze in grove stukken. Ook kan het ei erbij, snijd deze in parten. En als laatste kan de dressing er over heen. Ik maak altijd iets meer dressing zodat ik zeker weet dat er genoeg is. |