Ingrediënten
-
150g ChocoladePuur. 75% cacao
-
30g Cacaopoeder
-
8g Vanillesuiker
-
130g Bloem
-
100g BasterdsuikerLichte
-
250g Kristalsuiker
-
3st Eieren
-
200g Roomboter
Samenvatting
Zwaar op de maag, maar jeetje wat is het lekker! Het is de combinatie van een zachte binnenkant en knapperig van buiten
Stappen
1
Klaar
|
Zet eerst een pan met water op het vuur waar je dadelijk de chocolade en boter 'au bain marie' kan verwarmen. |
2
Klaar
|
Zet een ander, lege, kom op de pan met water. Voeg nu de chocolade en boter toe en blijf het roeren totdat alles is gesmolten. Haal de kom van de pan af en zet het apart zodat het kan afkoelen voor een paar minuten. Laat de oven alvast voorverwarmen tot 170°C |
3
Klaar
|
Roer het mengsel van chocolade door het mengsel van ei en suiker. Als je het goed hebt geroerd, dan voeg je de bloem en cacaopoeder toe. |
4
Klaar
|
In mijn geval heb ik de brownie in een cakevorm gebakken. Uiteraard kun je een bakvorm naar keuze gebruiken. Zorg in ieder geval dat je de vorm goed hebt ingevet of dat je de oppervlakte goed bedekt met bakpapier. |
5
Klaar
|