Ingrediënten
-
24 vellen Filodeeg
-
2 stuks Prei
-
250 gram Champignons
-
125 gram Taugé
-
3 stuks Rode ui
-
6 tenen Knoflook
-
2 stuks Lenteui
-
4 stuks Wortel
-
2 stuks Paprika
-
1 stuk Spitskool
-
1 blikje bamboe scheuten
-
1 pak Glass noodles
-
2 pakjes kip reepjes
-
4 eetlepels Ketjap manis
-
1 eetlepel Vissaus
-
2 eetlepels soyasaus
-
Zout
-
Zwarte peper
Samenvatting
Heerlijke goed gevulde loempia’s! Lekker als bijgerecht of gewoon als hoofdgerecht. Om je vingers bij op te eten.
Stappen
1
Klaar
|
Ontdooi de filodeeg vellen |
2
Klaar
|
|
3
Klaar
|
|
4
Klaar
|
Zet een pan water op. Zodra het water kookt zet je het vuur uit en wel je de glass noodles voor 4 minuten. Giet na 4 minuten de noodles in een vergiet en zorg dat de noodles goed afgespoeld worden met koud water! |
5
Klaar
|
|
6
Klaar
|
|
7
Klaar
|
Bak de loempia's voor 5-6 minuten in de frituurpan. 180°C |
8
Klaar
|
|
9
Klaar
|
Voeg als alternatief kleine roze garnalen toe ipv kipreepjes. |