Ingrediënten
-
1st Courgette
-
200g TonijnTonijn uit blik op olie
-
150g Couscous
-
200ml Kippenbouillon
-
1st Ui
-
1st Paprika
-
75g Maïs
-
2st EierenGekookt
-
1st Vleestomaat
-
1el Tomatenpuree
-
100 Jonge kaas (rasp)
-
40g Rozijnen
-
2tl Sambal
-
2tl Paprikapoeder
-
1st Knoflook
-
Zwarte peper
-
Zout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 180 graden. |
2
Klaar
|
Giet de tonijn in olie af en bewaar 2el van de olie. Bak de alle groenten in een pan met de olie van de tonijn. Bak alles 3 min in de pan op middel hoog vuur. Voeg dan de tomatenpuree toe, bak deze nog 2 min mee. |
3
Klaar
|
leg beide kanten van de courgette in een ovenschaal, vul ze met het groenten mengsel en strooi de kaas, peper en zout naar smaak er over heen. Nu mag de courgette voor 15min in de over garen. |
4
Klaar
|
Kook ondertussen de kippenbouillon in een pannetje, wanneer deze kookt mag die van het vuur. Gooi dan snel de couscous en de rozijnen er bij en dek de pan af met een deksel. Na 5 min heeft de couscous al het vocht opgenomen en is het klaar. Kook in een andere pan de eieren in 7minuten medium hard. |
5
Klaar
|
Wanneer alles de juiste tijd in de oven en op het vuur heeft gestaan, kunnen we alles samen voegen en is het gerecht klaar. ? |