0 0
Broodpudding met Brioche

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
300 gram Brioche
200 ml Slagroom
1 el Kristalsuiker
1 Eieren
1 tl Vanille aroma
Aardbei vers of diepvries

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Broodpudding met Brioche

Kenmerken:

    Dit heerlijke zoete smeuïge toetje kan eigenlijk gewoon het hele jaar door gegeten worden!

    • 40
    • Porties 4
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een heerlijke dessert of bijgerecht!

    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het briochebrood in blokjes.

    2
    Klaar

    Meng in een kom de slagroom met de suiker, het ei en vanillearoma. Voeg de blokjes briochebrood toe en meng alles goed door elkaar.

    3
    Klaar

    Schep als het brood het mengsel heeft opgenomen alles in een ingevette ovenschaal.

    4
    Klaar

    Voeg wat aardbeien toe. Zet de broodpudding ongveer 30 minuten in de oven!

    5
    Klaar

    Eet smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Oreo truffels
    volgende
    Appelcake
    vorige
    Oreo truffels
    volgende
    Appelcake
    Hulp nodig?