0 0
Andalusische Gazpacho

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

3 st Vleestomaat
1 st Komkommer
1 st Rode ui
1 st Paprika
1 teen Knoflook
Bieslook
half brood Zuurdesem in grove stukken
3 el Rode wijnazijn
Zwarte peper
Zout
200ml Olijfolie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Andalusische Gazpacho

Kenmerken:
  • Vegan
  • Vegetarisch
Keuken

Koude soep, lekker verfrissend op een warme dag

  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Stappen

1
Klaar

Snijden en Blenden

Snij alle groente in grove stukken (klein genoeg voor een blender), scheur het brood ook in grove stukken (zonder korst). Gooi de stukken brood in een kom en zout alle groenten voordat je ze op het brood gooit.

Het zout trekt vocht uit de groente, dit lekt vervolgens in het brood wat alles zacht maakt.

Gooi alles na 30min in een blender en blend het tot een fijn mengsel. Tijdens het blenden voeg je ~200 ml olijfolie en de rode wijnazijn toe.

2
Klaar

Serveren en Smullen

Als het mengsel niet koud meer is kun je het nog even voorkoelen in de koelkast.

Filter het mengsel door een fijne zeef voor een zijdezachte soep. Serveer met met gesneden bieslook bovenop, een paar drupjes olijfolie en rode wijn azijn.

Eet smakelijk

Arnout

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
Sugersnap Wok
vorige
Kippendij Sugersnap Aziatische Wok
Hamburger met ananas en cheddar
volgende
Tropische hamburger
Sugersnap Wok
vorige
Kippendij Sugersnap Aziatische Wok
Hamburger met ananas en cheddar
volgende
Tropische hamburger