Ingrediënten
-
Souvlaki
-
400g Kipdijfilet
-
1el Oregano
-
2st Knoflook
-
1el Olijfolie
-
Groenten rijst
-
200g Rijst
-
1 blik Tomaten in blokjes
-
200ml Kippenbouillon
-
1st Ui
-
1st Paprika
-
3st Knoflook
-
1el Olijfolie
-
Zwarte peper
-
Zout
-
Sla
-
100g IJsbergsla
-
1/2 st Komkommer
-
1st Paprika
-
100g Feta
-
1el Olijfolie
-
Zwarte peper
-
Zout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
kipSnijd de kip in kleine blokjes, zodat deze na het kruiden gespiesd kunnen worden aan een saté prikker. |
2
Klaar
|
RijstSnijd de paprika en ui in kleine blokjes, van ongeveer 1/2cm. Pers of snijd de knoflook fijn. |
3
Klaar
|
SlaEen lekkere frisse salade voor erbij. |