0 0
Ingelegde rode ui

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
5st Rode ui
3st Knoflook
2st Steranijs
250ml Kraanwater
200ml Appelaziin
100ml Azijn
1el Honing
1tl Zeezout

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Ingelegde rode ui

Kenmerken:
  • Vegetarisch
  • 15min
  • Porties 1
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Het is altijd lekker om zelfgemaakte ingelegde rode ui thuis te hebben staan. Het is lekker bij een wokgerecht, nasi, hamburger of wat dan ook! Ik gebruik het vaak bij een Aziatisch recept en daarom heb ik er in dit recept anijs aan toegevoegd. Dat geeft altijd een bijzonder lekkere smaak aan de ui.

Je hebt voor dit recept een ruime wekpot nodig die je goed kunt sluiten. Check de stappen hieronder hoe jij je eigen ingelegde ui kunt maken.

Stappen

1
Klaar

Snijd de rode ui in kwart stukken en snijd deze in ringen. Snijd dan de knoflook in grove stukken en doe dit samen met de ui in de wekpot. Voeg dan ook de steranijs eraan toe.

2
Klaar

Pak nu een steelpannetje en doe hier het kraanwater, appelazijn, azijn, honing en zeezout in. Breng dit nu aan de kook tot de honing en het zout is opgelost.

3
Klaar

Giet dit nu erbij in de wekpot en sluit de wekpot. Wacht tot het volledig is afgekoeld en het is klaar om te eten!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
Rode bietensalade met geitenkaas en pecannoten
vorige
Rode bietensalade met geitenkaas en couscous
volgende
Tzatziki met dille
Rode bietensalade met geitenkaas en pecannoten
vorige
Rode bietensalade met geitenkaas en couscous
volgende
Tzatziki met dille
Hulp nodig?
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here