Ingrediënten
-
125g Zachte geitenkaas
-
2st Meergranen brood
-
2st Ontbijtspek
-
1handje Pijnboompitten
-
Honing
-
Roomboter
Samenvatting
Dit broodje kun je heerlijk voor jezelf maken voor de lunch of ontbijt. Ook als heerlijk hapje te serveren bij een brunch met familie of vrienden.
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster tussendoor kort de pijnboompitten en bak het ontbijtspek uit. |
2
Klaar
|
Haal de broodjes uit de oven en snijd ze open. Besmeer alle helften met roomboter en ongeveer 30g van de geitenkaas. Doe hier de honing overheen en een beetje peper en zout. Zet de oven nu op grillstand en doe de besmeerde broodjes terug in de oven. |
3
Klaar
|
Zodra de geitenkaas is gesmolten, dan haal je de broodjes eruit. Dit zal een kleine 3 minuten duren. Haal ze er dan uit en verdeel de pijnboompitten en de uitgebakken ontbijtspek over. Decoreer het met verse of gedroogde peterselie. |