0 0
Broodje geitenkaas

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
125g Zachte geitenkaas
2st Meergranen brood
2st Ontbijtspek
1handje Pijnboompitten
Honing
Roomboter

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Broodje geitenkaas

Kenmerken:

    Quick and tasty

    • 15min
    • Porties 2
    • Gemakkelijk

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Dit broodje kun je heerlijk voor jezelf maken voor de lunch of ontbijt. Ook als heerlijk hapje te serveren bij een brunch met familie of vrienden.



    Stappen

    1
    Klaar

    Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster tussendoor kort de pijnboompitten en bak het ontbijtspek uit.
    Bak de broodjes niet helemaal af. Dus bak ze ongeveer 4 minuten.

    2
    Klaar

    Haal de broodjes uit de oven en snijd ze open. Besmeer alle helften met roomboter en ongeveer 30g van de geitenkaas. Doe hier de honing overheen en een beetje peper en zout. Zet de oven nu op grillstand en doe de besmeerde broodjes terug in de oven.

    3
    Klaar

    Zodra de geitenkaas is gesmolten, dan haal je de broodjes eruit. Dit zal een kleine 3 minuten duren. Haal ze er dan uit en verdeel de pijnboompitten en de uitgebakken ontbijtspek over. Decoreer het met verse of gedroogde peterselie.

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Lamskotelet met couscous
    volgende
    Garnalencocktail met little gem
    vorige
    Lamskotelet met couscous
    volgende
    Garnalencocktail met little gem
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here