0 0
Gyoza met gehakt!

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
250 gram Rundergehakt
250 gram Witte kool
2 tenen Knoflook
1 stuk Bosui
1,5 tl Gemberpoeder
2 el Sojasaus
1 tl Mirin
snufje Zwarte peper
30 stuks Gyoza vellen

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Gyoza met gehakt!

Kenmerken:

    Omdat gyoza gewoon altijd lekker is!

    • 50 minuten
    • Porties 30
    • Gemiddeld

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Deze Gyoza met gehakt is een lekker alternatief voor als je de Gyoza met kip van deze website al hebt geprobeerd!

    Stappen

    1
    Klaar

    Snijd de knoflook, bosui en spitskool fijn. Giet een scheut olie in een pan en bak de ui en knoflook. Voeg daarna het gehakt toe, gember en zwarte peper. Bak het gehakt rul en voeg daarna de spitskool, sojasaus, gembersiroop en mirin toe. Bak dit nog 5 minuten en zet dan het vuur uit.

    2
    Klaar

    Schep een eetlepel van het gehaktmengsel op een dumpling vel, in het midden.
    Zet een bakje water neer. Maak met je vinger de rand nat en vouw het dumpling vel dubbel.

    3
    Klaar

    Maak met je handen ongeveer 6 kleine vouwtjes. Zorg ervoor dat de randjes goed dicht geplakt zijn. Gebruik eventueel een beetje extra water. Maak op deze manier de rest van de dumplings.

    4
    Klaar

    Giet een scheutje olie in een hapjespan. Als de olie warm is leg je een stuk of 6 dumplings in de pan. Bak ze aan 1 kant goudbruin (dit duurt een paar minuten). Voeg dan circa 60 ml water toe. Zet de deksel op de pan en bak de dumplings ongeveer 10 minuten totdat het water is verdampt.

    5
    Klaar

    Eet smakelijk!

    renatemm

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Köfte kebab met linzendahl en naan
    volgende
    Thaise noodlesoep
    vorige
    Köfte kebab met linzendahl en naan
    volgende
    Thaise noodlesoep
    Hulp nodig?