Ingrediënten
-
150g Varkensfricandeau
-
2st Zachte Bolletjes
-
2st Ui
-
Roomboter
-
100g Satésaus
Samenvatting
Een broodje warm vlees met satésaus kun je nooit afslaan. Het is een simpel, maar lekker broodje. Lekker voor bij de vrijmibo of als lunch in het weekend. Voor dit recept heb ik bij de fricandeau bij de slager gehaald. Ik vind het namelijk wel lekker als de fricandeau iets dikker gesneden is dan wat je in de supermarkt kan vinden.
Het kost je niet veel tijd om het recept te maken, dus waar wacht je op :)!
Stappen
1
Klaar
|
Start met je uien in halve ringen te snijden en bak deze zacht in een pan met de roomboter. Maak ook alvast de satésaus klaar. |
2
Klaar
|
Snijd de broodjes open en besmeer deze met een beetje roomboter. |
3
Klaar
|
Zet een pan op het vuur en doe hier een beetje roomboter in. Bak dan de fricandeau aan beide kanten. Het gaat erom dat de fricandeau warm is. Als je een krokant randje lekker vindt, laat het dan iets langer liggen. |
4
Klaar
|
Verdeel de fricandeau over de bolletjes en doe hier de uitjes en satésaus op. Thats it! |