0 0
Broodje warm vlees

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
150g Varkensfricandeau
2st Zachte Bolletjes
2st Ui
Roomboter
100g Satésaus

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Broodje warm vlees

Kenmerken:

    Heerlijke snack

    • 10
    • Porties 2
    • Gemakkelijk

    Ingrediënten

    Samenvatting

    Delen

    Een broodje warm vlees met satésaus kun je nooit afslaan. Het is een simpel, maar lekker broodje. Lekker voor bij de vrijmibo of als lunch in het weekend. Voor dit recept heb ik bij de fricandeau bij de slager gehaald. Ik vind het namelijk wel lekker als de fricandeau iets dikker gesneden is dan wat je in de supermarkt kan vinden.

    Het kost je niet veel tijd om het recept te maken, dus waar wacht je op :)!

    Stappen

    1
    Klaar

    Start met je uien in halve ringen te snijden en bak deze zacht in een pan met de roomboter. Maak ook alvast de satésaus klaar.

    2
    Klaar

    Snijd de broodjes open en besmeer deze met een beetje roomboter.

    3
    Klaar

    Zet een pan op het vuur en doe hier een beetje roomboter in. Bak dan de fricandeau aan beide kanten. Het gaat erom dat de fricandeau warm is. Als je een krokant randje lekker vindt, laat het dan iets langer liggen.

    4
    Klaar

    Verdeel de fricandeau over de bolletjes en doe hier de uitjes en satésaus op. Thats it!

    Robin Corte

    Oprichter CheckMyDish

    Recept Reviews

    Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
    vorige
    Ciabatta zalm met honing-mosterdsaus
    pizza margarita van de bbq
    volgende
    Vegetarische pizza van de BBQ
    vorige
    Ciabatta zalm met honing-mosterdsaus
    pizza margarita van de bbq
    volgende
    Vegetarische pizza van de BBQ
    Hulp nodig?
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here