0 0
Tuna melt met cheddar

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
0.5st Rode ui
5st Augurk Klein
1tl Kappertjes
0.5st Gegrilde paprika
210 Tonijn
75g Maïs
1tl Grove mosterd
2el Volle yoghurt
2el Mayonaise
0.5tl Sambal
Zwarte peper
Zeezout
2st Meergranen brood
100g Jonge kaas (rasp)
4plakken Cheddar
1handje Verse Peterselie

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Tuna melt met cheddar

Kenmerken:
  • Vis

Heerlijk broodje voor de lunch

  • 15min
  • Porties 2
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Dit is een fantastisch broodje voor de lunch! Ook super om te serveren als je bezoek hebt op een chillende zondag. Dan nog een biertje en een zonnetje erbij en genieten maar!

Het is eigenlijk een simpel broodje met tonijnsalade en daar overheen gesmolten kaas. Simpel, maar lekker!

Probeer het eens uit en laat weten wat je ervan vindt.

Stappen

1
Klaar

Zet allereerst de oven aan en laat deze voorverwarmen tot 180°C. Begin met het snipperen van de rode ui, augurk en kappertjes en doe dit in een ruime kom. Snijd nu ook de gegrilde paprika fijn en doe dit er ook bij.

2
Klaar

Waarschijnlijk is de oven nu klaar. Doe alvast de broodjes erin en bak ze niet helemaal af. Dus hou het 2 minuten onder de aangegeven baktijd. Pak nu weer de kom erbij en ga verder met de tonijnsalade

3
Klaar

Lek de tonijn en mais uit en doe dit bij de rest van de ingrediënten in de kom. Nu kun je de mosterd, yoghurt, mayonaise en sambal. Proef de tonijnsalade en breng het verder op smaak met peper en zout.

4
Klaar

Zodra het tijd is, dan pak je de broodjes uit de oven en snijd je ze open. Bedek de 4 helften van de broodjes met de tonijnsalade en verdeel de cheddar kaas er overheen. Als laatste doe je de jonge kaas er overheen.

Zet de oven op grillstand aan de bovenkant. Pak het rooster uit de oven en doe hier bakpapier op. Plaats dan de broodjes erop en schuif het rooster op de 1 na hoogste geleider.

5
Klaar

Grill de broodjes tot de kaas gesmolten is en haal ze er dan uit. Hak de peterselie grof en strooi dit er overheen.
That's it! Eetsmakelijk!

Robin Corte

Oprichter CheckMyDish

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Romige spinazie lasagne
volgende
Italiaanse salade met buffelmozzarella
vorige
Romige spinazie lasagne
volgende
Italiaanse salade met buffelmozzarella