0 0
Summery Sate

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
500 gr Kipdijfilet
2 teen Knoflook
1 blokje Kippenbouillon
2 etl Masala
1/2 st Rode ui
2 thl Sambal
2 etl Zonnebloemolie
1 thl Zeezout
1 thl Zwarte peper

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Summery Sate

Kenmerken:
  • Spicy

Deze heerlijk door de masala marinade 2 dagen ingetrokken kippen dijen.
Is een must op de BBQ!!

  • 15
  • Porties 8
  • Gemakkelijk

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Heerlijk kip dijen saté skewers. Voor bij een heerlijk frisse salade.
Van de grill of BBQ!!

 

Stappen

1
Klaar

Snijd de kippen dijen

2
Klaar

Pel knoflook en ui
En snij deze in partjes

3
Klaar

Voeg samen (Zonder Kip!)

Voeg de ingrediënten samen. Zonnebloemolie, bouillonblokje, Ui, knoflook, sambal, kerriepoeder(masala)
In een hoge maatbeker

4
Klaar

Pureer met staafmixer tot een pasta

5
Klaar

Voeg samen met de gesneden kip en laat intrekken.

6
Klaar

Hop op de satestok en grillen!

stevencorte

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
vorige
Banaan van de BBQ met Rolo en Liqor 43
volgende
Ceviche van dorade
vorige
Banaan van de BBQ met Rolo en Liqor 43
volgende
Ceviche van dorade