0 0
Monchoutaart met kersen in een glaasje

Deel het op je sociale netwerk:

Of u kunt deze URL gewoon kopiëren en delen

Ingrediënten

Pas eenheden aan
200g Monchou
125ml Slagroom
100g Bastognekoeken
40g Roomboter
16g Vanillesuiker
15g Witte basterdsuiker
200g Kersentopping Taart en vlaaivulling

Favoriet!

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Monchoutaart met kersen in een glaasje

Kenmerken:
  • Vegetarisch

Lekker zoet en romig toetje. Door het in een glas te presenteren zie je goed de laagjes en is het extra makkelijk om te maken.

  • 2u
  • Porties 4
  • Gemiddeld

Ingrediënten

Samenvatting

Delen

Wie kent het nou niet, monchoutaart. Super makkelijk en snel te maken.



Stappen

1
Klaar

Maal de bastognekoeken fijn voor de bodem van taart. Verwarm de boter in een pannetje op het vuur, tot het helemaal gesmolten is. Voeg de bastognekoeken toe aan de gesmolten boter en roer goed door. Verdeel de kruimelmix over de glaasjes en druk aan. Laat voor 15 minuten afkoelen.

2
Klaar

Roer de monchou los in een kom, dit is het makkelijkste met een siliconen spatel. Klop in een andere kom de slagroom met de suiker stijf. Voeg 1/4 van de slagroom toe aan de monchou en klop dit kort met de mixer. Roer daarna de rest van de slagroom door de mix met een spatel. Verdeel de monchou slagroom mix over de glaasjes. Top de glaasjes met de kersen vulling en laat voor 2 uur opstijven in de koelkast. Eet smakelijk!

jamilla

Recept Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit recept, gebruik een formulier hieronder om uw Review te schrijven
Smoothie ontbijt recept
vorige
Gezonde smoothie met spinazie en lijnzaad
Risottorecept
volgende
Risotto met zalm en groenten
Smoothie ontbijt recept
vorige
Gezonde smoothie met spinazie en lijnzaad
Risottorecept
volgende
Risotto met zalm en groenten
Hulp nodig?
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here