Ingrediënten
-
200g Monchou
-
125ml Slagroom
-
100g Bastognekoeken
-
40g Roomboter
-
16g Vanillesuiker
-
15g Witte basterdsuiker
-
200g KersentoppingTaart en vlaaivulling
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Maal de bastognekoeken fijn voor de bodem van taart. Verwarm de boter in een pannetje op het vuur, tot het helemaal gesmolten is. Voeg de bastognekoeken toe aan de gesmolten boter en roer goed door. Verdeel de kruimelmix over de glaasjes en druk aan. Laat voor 15 minuten afkoelen. |
2
Klaar
|
Roer de monchou los in een kom, dit is het makkelijkste met een siliconen spatel. Klop in een andere kom de slagroom met de suiker stijf. Voeg 1/4 van de slagroom toe aan de monchou en klop dit kort met de mixer. Roer daarna de rest van de slagroom door de mix met een spatel. Verdeel de monchou slagroom mix over de glaasjes. Top de glaasjes met de kersen vulling en laat voor 2 uur opstijven in de koelkast. Eet smakelijk! |