Ingrediënten
-
400g Bacondik gesneden
-
400g Japanse groenten mix
-
1 pak eiermie
-
2 Eieren
-
1 el sherry dry
-
1 el Oestersausof naar eigen smaak
-
1 el soyasausof naar eigen smaak
-
1 tl Sambalof naar eigen smaak
-
4 teentjes Knoflookof naar eigen smaak
-
Maïzena
-
2 stengels Lenteui
-
100 ml Kippenbouillonvan een bouillonblokje of kippenbouillon poeder
-
Sesamolie
-
1 el Sesamzaad
-
Zwarte peper
-
Zout
Samenvatting
Stappen
1
Klaar
|
Voorbereidingkook 2 strengen eiermie zoals op het pak beschreven met een kippenbouillonblokje |
2
Klaar
|
kluts 2 eieren in een schaaltje en laat dit even staan |
3
Klaar
|
flinke scheut sesamolie in een wok of koekenpan |
4
Klaar
|
doe de Japanse groente mix erbij en roerbak dit samen met de sambal, oestersaus, knoflook, soyasaus, sake of sherry en sesamzaadjes |
5
Klaar
|
doe hierna de 100 ml kippenbouillon bij en zet het vuur wat lager |
6
Klaar
|
pak een kopje met voor de helft koud water en schep hier een flinke eetlepel maizena in en roer dit goed door |
7
Klaar
|
doe in een andere koekenpan een scheut sesamolie en laat het warm worden どうぞお召し上がりください |