Even weer wat anders dan de klassieke hamburger. In dit recept heb ik de hamburger zelf gemaakt. Uiteraard kun je ook een angus burger of iets dergelijks halen in de...
Een heerlijke manier voor het bereiden van de klassieke gehaktbal. Door ze te garen in kokosmelk met gember en citroengras krijgen de ballen een unieke smaak. Check hieronder hoe je...
Op de site heb ik al meerdere recepten geplaatst van een hamburger. Dit is de eerste hamburger welke ik heb gemaakt in combi met een ei. Als je het lekker...
Een heerlijke ouderwetse appeltaart die niet mag ontbreken bij een feestje! In deze taart heb ik donkere basterdsuiker gemaakt waardoor het wat donkerder oogt.
Een pasta ben ik altijd voor wakker te maken. Zelf maak ik altijd graag verschillende pasta’s, maar mijn favoriet is toch wel altijd die ene met rode saus. Nu heb...
Uiteraard kun je lekkere hamburgers kant en klaar halen. Toch hou ik er van om ook eens de burgers helemaal zelf te maken. Met mijn eigen manier van kruiden. Bij...
Een burger als deze is vrij eenvoudig om te maken. Met veel liefde en een beetje geduld zul je hier echt van smullen! Omdat ik graag gekarameliseerde sjalotjes erbij maak,...
Even een andere manier van je zalm bereiden. Normaal hou ik er wel van om het lekker aan te bakken met een beetje olie, knoflook, peper en zout. Toch is...
Het zijn niet de ouderwetse gehaktballen van oma. Dit is vele malen lekkerder! Wild heeft een unieke smaak en in dit recept voeg je 2 toppers samen. Je mengt het...