Oudejaarsdag kun je eigenlijk niet doorkomen zonder dat je een oliebol hebt gegeten. Het is niet weg te denken aan het eind van het jaar! En ik kan er ook...
Op de site staan al meerdere heerlijke soepgerechten. Ook meerdere met kokosmelk. Check bijvoorbeeld DEZE. Het toevoegen hiervan, in combinatie met de citroengras, geeft zo een lekker frisse smaak aan...
Steeds meer probeer ik gerechten met kokosmelk die toch een beetje pittig zijn. Kokosmelk wordt uiteraard vaak in een curry gebruikt. Vaak vind ik een curry te pittig als ik...
Ceviche is een Peruaans gerecht en is vermoedelijk al honderden jaren oud. Het is een gerecht waarbij je rauwe vis laat marineren in het zuur van limoen of citroen. In...
Eendenborst is niet een product die ik vaak bereid. De laatste keer dat ik dit heb gedaan is wel een half jaar geleden denk ik. Het is niet super moeilijk...
Een heerlijke manier voor het bereiden van de klassieke gehaktbal. Door ze te garen in kokosmelk met gember en citroengras krijgen de ballen een unieke smaak. Check hieronder hoe je...